| LIAR LIAR ~ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Neo MinGee
| Subiect: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 9:14 pm | |
| Am deschis usa cu piciorul . Privind sadic prin camera , observ liniile de lumina trasate de luna prin perdeaua de la geam . Mormai niste cuvinte ce nici eu nu cred ca le inteleg si inchid usa cu un zgomot asurzitor . Cu o mana in par , ciufulindu`ma , privesc din ce in ce mai iritat razele de lumina . Cine naiba isi doreste lumina la ora asta . Initial credeam ca voi ajunge in camera si voi sparge un geam , plictisit fiind . Oftez scurt si`mi dau seama ca iar ma iau durerile de cap . Pe ziua de azi.. nici nu mai tin minte a cata oara . Ma asez pe marginea patului si ma sprijin cu podul palmelor de suprafata moale . Imi plec capul pe spate si privesc lung tavanul de o culoare deschisa , ce in scurt timp devine din ce in ce mai dominata de intuneric . Inchid ochii , obosit si ma las moale cu spatele pe pat , incercand sa atipesc . | |
|
| |
Robert Watts
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 9:19 pm | |
| Plictisit ca de obicei, Robert se plimba pe hol cu castile de la I-Pod in urechi, dand din cap pe ritmul muzicii, fericit ca le gasise insfarsit. Se plictiseste mai rau si isi scoate castile, oftand adanc si oprindu'se in fata unei usi. Intinde mana si bate de cateva ori, asteptand sa raspunda cineva...daca mai raspundea. | |
|
| |
Neo MinGee
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 9:26 pm | |
| Au trecut cateva minute bune de cand am auzit acele sacaitoare batai in usa . Sau stai , au fost doar cateva secunde . La naiba ! Nu din nou . Ma ridic lenes de pe suprafata moale si relaxanta a patului , ce chiar credeam ca de data asta imi v`a calma durerile de cap si oboseala . Iritat ma indrept cu pasi marunti de usa . - Vin .. vin . murmur in drum spre usa , in timp ce scap de jacheta de pe mine si raman intr`un tricou simplu , negru . Ajung in dreptul usii si apas pe manerul acesteia , deschizand`o larg . - Mda !? | |
|
| |
Robert Watts
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 9:27 pm | |
| Tresare cand aude vocea baiatului. Isi indreapta privirea spre el si ridica o spranceana, afisand un zambet slab. Sa zica ceva...sa taca din gura...? Salut. Spune incercand sa isi pastreze zambetul pe buze. | |
|
| |
Neo MinGee
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 9:37 pm | |
| Astept un raspuns , sunet .. ceva din partea tipului , in tot acest timp analizandu`l de vre`o doua ori din cap pana in picioare . Ma opresc cu privirea atintita asupra ochilor lui cand acesta se hotara a misca din gura ceva . "Salut" . Patetic si slab . Nici nu i`am facut auzita vocea inca . Imi duc o mana la ceafa si oftez incet . - Auzi ? ma rezem cu cotul stang de tocul usii si`l privesc insistent . - Da`mi un motiv sa nu te trimit in iad pentru ca m`ai deranjat . Replic catre tip ce pare cam de aceeasi varsta cu mine , dar cam confuz in unele momente . Pun accent puternic pe ultima replica , schitand un zambet sadic in coltul gurii . | |
|
| |
Robert Watts
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 9:42 pm | |
| Isi da ochii peste cap. Mda. Altu' 'dragut'. Se obisnuise. Il analizeaza de vreo 3 ori, apoi il priveste cu capul pe o parte, zambind amuzat. Plictiseala e crima, ai? Inteaba sarcastic, ridicand o spranceana. | |
|
| |
Neo MinGee
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 9:55 pm | |
| Il privesc ciudat . Cu un zambet de copil pe fata , ma`ntreaba ceea ce ii este chiar asa evident ? Cred ca iar am cosmaruri in care sunt urmarit de pisici cu cioc de cioara . Am din cap in semn de negatie , inspirand adanc aer in piept . Ma dau cu un pas in spate si deschid usa mai larg . - Intra .. dar nu`ti promit ca vei fii purtat ca in puf . Il invit pe acesta in camera si ma dau din dreptul usii . Intorcandu`ma cu spatele la el , incep deja sa pasesc spre pat ce ori imi face la propiu cu ochiul , ori m`am tacanit de atata oboseala . | |
|
| |
Robert Watts
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 9:59 pm | |
| Isi da ochii peste cap din nou, pasind inauntru. Se intoarce spre el, continuand sa il priveasca cu capul pe o parte. Robert. Robbie pe scurt. Se prezinta. | |
|
| |
Neo MinGee
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 10:09 pm | |
| - Aham . mormai pe jumate adormit , reluandu`mi locul pe marginea patului . Ma asez turceste si`l privesc pe tanar . Pastrez o tacere , placuta mie , pentru cateva momente si ma prezint la randul meu ; - Min Gee , mai scurt .. G . Imi duc o mana la ceafa si imi invart privirea de cateva ori prin camera . Ii fac semn lui Robert sa se aseze pe canapea , sau pe unde apuca si imi inchid ochii , lasandu`mi capul putin aplecat in fata . Pentru cateva minute durerea de cap disparuse , fapt datorat numai nervilor probabili cauzati de vizita deloc asteptata a tipului . Injur printre dinti , incercand sa nu fie asa evident nici pentru Robert si`mi indrept privirea asupra unei cutii cu pastile de pe birou . Birou alfat la mult prea multi pasi de mine , iar corpul meu e pur si simplu lesinat . O dau naibii de .. zi ! | |
|
| |
Robert Watts
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 10:12 pm | |
| Il priveste timp de cateva secunde. Uhn, incantat. Cred. Raspunde zambind sters. Tace din gura timp de mult timp. Stia, oarecum, ca il deranjeaza, deci voia sa taca pana cand tipul mai spunea ceva. Clar nu se simtea bine. | |
|
| |
Neo MinGee
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 10:25 pm | |
| In scurt timp am inceput sa respir din ce in ce mai greu si totul mi se parea impotriva mea , dintr`un motiv anume . Il mai privesc de cateva ori pe tanar cu coada ochiului , aplecandu`mi de fiecare data capul in jos , lasand vretonul sa`mi acopere chipul . Nici ca mai suport . Ma ridic brusc de pe pat si cu pasi greoi , dar inca stabili , ma apropii de birou . Ajuns in dreptul biroului , imi intind mana dreapta si iau cutia cu pastile . O deschid repede si fara a`mi mai pasa de efectul medicamentelor , dau rapid cinci pastle pe gat . - Sa .. te servesc cu ceva ? Sparg tacerea ce se lasase cu minute in urma . Acum pot fii sigur ca nu au fost numai secunde . Ma intorc cu fata la baiat si ma rezem cu talia de birou , chinuindu`ma sa afisez un zambet . | |
|
| |
Robert Watts
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 10:27 pm | |
| Da din cap in semn de 'nu'. Cred ca ar trebuii sa te odihnesti. Pari...obosit. Il priveste curios. | |
|
| |
Neo MinGee
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 10:34 pm | |
| Ridic dintr`o spranceana si`l privesc cu subinteles pe tip . - Si`apoi sa`mi porti pica pe tot restul vietii . Pentru ce ? Ma simt bine . Pun cutia de pastile inapoi pe birou si ma las cu palmele pe marginea biroului . Timp de cateva secunde ma simt bine si pare totul ok . Pana sunt iritat din nou de acel mic detaliu din camera ce m`a deranjat de cand am intrat in ea . Lumina lunii de afara e mai puternica ca niciodata , iar asta ma sperie intr`un fel . Liniile trasate prin perdea ca niste sabii imi fixeaza , in fiecare secunda , ochii . - O plimbare ? Intreb cam sec catre Robert si`l privesc cu calm , sperand ca`ntelege la ce ma chinui sa fac referinta . | |
|
| |
Robert Watts
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 10:45 pm | |
| Se ridica zambind slab si dand din umeri. Hai. Ii ignora cuvintele de mai inainte, deschizand geamul si privind'ul. Pe geam sau pe usa? Intreaba. El oricum iesea pe geam. | |
|
| |
Neo MinGee
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 10:53 pm | |
| - Prin perete nu vrei ?! Mormai sarcastic in timp ce`mi dau ochii peste cap si scap un chicotit slab , amuzat de propia`mi replica . Imediat ce ii dau replica , ies pe geam inaintea lui , facand o simpla saritura . Aterizez cu usurinta pe pamant , privind in urma mea , spre geam . - Credeam ca e mai mare inaltimea . Soptesc pentru mine , frecandu`ma cu o mana la ceafa . Distanta dintre geamul camerei mele si pamant , este chiar surprinzator de mica . Nu cred ca pe viitor voi mai face atata zarva . Cel putin stiu ca nu mai am nevoie sa inconjor jumate de camin sa ajung in propia camera . | |
|
| |
Robert Watts
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ Lun Ian 24, 2011 11:25 pm | |
| Sare imediat dupa ce sare tipul, aterizand in picioare. Nu era nici prima dar nici ultima data cand facuse asta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LIAR LIAR ~ | |
| |
|
| |
| LIAR LIAR ~ | |
|